Bee’s Wrap madindpakningspapir

DKK 69,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Hver dag bliver der brugt masser af madpapir, mellemlægspapir eller sølvpapir på at indpakke madpakker og rester fra måltider, så vi kan gemme dem til en anden god gang. Det er der i og for sig ikke noget galt i, det er en god tanke, men det skaber affald og bruger man aluminiumspapir er det den dårlige slags affald.

Løsningen på dette er genopstået med den gamle tradition at lave bivokslærred. En af leverandørende af denne type madindpakning er Bee’s Wrap. De laver madindpakning af bivoks lærred i forskellige størrelse, og det kan formes ligesom sølvpapir så det lukker tæt, men til forskel fra sølvpapir kan det vaskes efter brug og genanvendes. Det holder ikke for evigt, men kan genanvendes i hvert i et års tid afhængig af hvor meget du bruger det.

Bee’s Wrap fås i 3 forskellige størrelser: Small, Medium og Large og hver størrelse egner sig godt til hver deres ting. Small er 18×20 cm og er rigtig godt til mindre ting, hvis du fx skal gemme et halvt løg el. lignende. Medium størrelsen måler 25×28 cm og har en ideel størrelse til indpakning af mader, sandwich eller til “lægge låg” på en beholder. Large måler 33×35 cm og kan også bruge til fx brød, men også hvis det er større rester af grøntsager eller frugter, som fx vandmelon og rødkål.

Bee’s Wraps produkter er alle testet i EU og de er lavet af materialerne: bivoks, økologisk bomuld, økologisk jojoba-olie og harpiks. Husk at vedligehold din food wrap fra Bee’s Wrap på den rigtige måde. Skyl og rengør under løbende koldt vand, med en mild sæbe og lad den tørre før den bruges igen. Du kan godt hjælpe tørringen på vej ved at duppe lidt med et viskestykke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bee’s Wrap madindpakningspapir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *