Wrappy

Wrappy er helt dansk og det kan vi være stolte af i Danmark. De har genoplivet en gammel tradition, som man så i Danmark for bare 70-80 år siden, inden alle fik køleskab og fryser og der kun være en måde at opbevare maden på – nemlig ved at pakke det ind i vokslærred. Ideen til Wrappy og produktion af genanvendeligt madpapir i Danmark opstod allerede tilbage i 2015, men det første skridt blev tager i 2018 hvor der blev investeret i maskineri og nu leverer Wrappy så bæredygtigt madpapir til hele Danmark.

Hvis du vil vælge det mest bæredygtige og miljøvenlige madpapir på markedet, så er det Wrappy du skal vælge. Selve produktet er nemlig lavet af naturlige og bæredygtige materialer og produceret på en ressourcefattig måde, men udover det har det stor betydning for miljøet at det kun skal sendes fra ét sted i Danmark, videre til os, som så kan sende det videre til dig. Mange af vores andre leverandører af bivoks wraps er udenlandske og sender derfor langvejs fra, hvilket helt naturligt er mere skadeligt for miljøet.

Det danske madpapir fås i 5 forskellige størrelser, men det mest unikke ved Wrappy er at du kan bestille et helt ark og dermed klippe dine egne størrelser ud. For hvad angår de andre fire ark størrelser hedder de: Små, Medium, Store og XL og størrelserne på dem er henholdsvis: 20×20 cm, 27×27 cm, 33×33 cm og 45×45 cm. Det helt store klip-selv ark måler 50×60 cm i størrelsen og giver mulighed for at lave en masse mindre ark der passer til de ting du plejer at pakke i madpakken.

Viser alle 5 resultater