Wrappa

Wrappa er et brand der laver madpapir af bomuld og bivoks, som er 100% genanvendeligt. Wrappa har sin oprindelse i det sydlige Australien og laver food wraps af bivoks og af plantebaseret voks, hvilket betyder de også har et vegansk genanvendeligt madpapir alternativ.

Al madpapir fra mærket er håndlavet i Australien og uden plantebaseret voks der kan have kraftige allergene effekter. Som det eneste madpapir mærke i verden er de certificeret “Palm Oil Free” af organisationen POFCAP, der tjekker produkter for indhold af palmeolie, da det kan være et meget allergent stof som mange ønsker at undgå.

Med Wrappa madpapir for du et bæredygtigt og genanvendeligt alternativ til alm. madindpakningspapir, sølvpapir, husholdningsfilm og plastikposer. Indholdet af voks gør at papiret med varmen fra dine hænder automatisk kan binde sammen når du folder det rundt om en madvare. Derfor vil effekten med Wrappa madindpakningspapir være den samme som når du fx folder sølvpapir om mad.

Det unikke ved madpapiret fra netop dette mærke er de flotte dekorative mønstre som alle deres wraps har. Deres wraps kan fås med fx et Serengeti tema med flotte afrikanske mønstre, motiver fra savannen, og giraffer og andre dyr. Eksempler på andre flotte og farverige motiver kunne være bier, blomster, fugle, vandmelon osv. Det giver et inspirerende udseende til ens madpakke og virker mere indbydende i de flotte farver og motiver, ligesom dine børn vil synes det er utrolig sjovt at have den type madpapir med i børnehave og skole.

Deres produkter sælges i pakker af 3 ark, hvor du får et stort ark og 2 mindre. Det store ark er 35 cm på hver led og kan rumme en del, de små ark er 25 cm på hver led og er perfekte til madder, sandwiches og andet der skal i madpakken. Der er sparet på indpakningen, så du har minimum affald når du bestille wraps herfra og dermed er der også tænkt på miljøet.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.