Maistic

Maistic er et mærke der har sat en mission om at gøre verden mere fri for den type plastik der ikke kan nedbrydes. Det gør de ved at producere simple hverdagsprodukter af den nye type bioplast, som altså kan nedbrydes. På den måde har de skabt en mere miljøvenlig erstatning til de mange mange fryseposer, skraldeposer og hundeposer der er lavet af almindelig plast, og som bare ryger til alm. affald.

Det er ikke bare de almindelige plastikposer vi bruger i hverdagen de har erstattet med et mere miljøvenligt bioplast alternativ, det er også hverdagsprodukter som man ikke umiddelbart tænker over inderholder plastik. Det er de mange vaskeklude og engangssvampe, som indeholder store mængder mikroplast, de også har lavet alternativet til. Her har de fx lavet alt-mulig klude, gulvklude og svampe, som alle er 100% fri for mikroplast.

Støt en bæredygtig fremtid med deres produkter, som er en nem vej til en mere miljøvenlig hverdag og så endda til priser der ikke ligger langt over de plastikholdige produkter. Se hele udvalget af Maistic produkter herunder.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.