Bee's Wrap

Bee’s Wrap blev grundlagt i 2012 i Vermont, USA af Sarah Kaeck more til 3 og mange andre ting. Men det var i køkkenet at Sarah Bee’s Wrap rejse startede, da hun tænkte over hvordan hun kunne få mindre plastik ind i sit køkken og erstatte det med sundere og mere bæredygtige alternativer. Hun opfandt ikke noget nyt, men genopdagede en gammel tabt tradition – nemlig bivokslærred. I starten blev alt lavet i hånden i Sarahs eget hjem, selv de flotte motiver der er på papiret fra Bee’s Wrap. Men i dag har de maskiner til at klare arbejdet og er et stor team med masser af succes.

Der er mange flere tanker bag Bee’s Wrap end bare at lave madpapir der er bæredygtigt. Det handler om kloden, de kommende generationer og en bæredygtig fremtid. Med deres gøremål skaber de bedre vilkår for bier og sikre at vi i fremtiden også har bier, bier som har været drastisk faldende i antal de seneste par år. Det er også renere vand og et farvel til plastik forurening der er en af de større visioner for organisationen. Sidst men ikke mindst vil de gerne sprede viden og lærdom om bæredygtige metoder, hvorfor de er dybt involveret i lokalsamfundet.

Deres bivokslærred kommer i mange størrelser. Ligesom mange andre producenter har de størrelser der hedder Small, Medium, Large der er henholdsvis 17,5×20 cm, 25×27,5 cm og 33×35 cm. Men som noget unikt har de lavet størrelser der passer specielt til brød, sandwich, ost og baguette, som er henholdsvis 43×58 cm, 33×33 cm, 25×27,5 og 35,5×66 cm. Mange af størrelserne kan fås i specielle mønstre og motiver, men de fås alle i deres klassiske bikube motiv.

Viser 1 resultat