Abeego

Abeego blev grundlagt i år 2008 af Toni Desrosiers. De to bærende principper at indpakket mad kan trække vejret igennem papiret og det inspirerer fordi det føles godt, det ser godt, det lugter godt og sidst men ikke mindst så giver det et sundere forhold til mad, da det inddirekte opfordre dig til ikke at smide mad ud, men pakke det ind og gemme det.

Ikke nok med at Abeego er lækkert og giver maden mulighed for at trække vejret selvom det er indpakket, så er det også bæredygtigt og miljøvenligt. Abeego food wrap papir kan nemlig genanvendes flere gange, og som de selv beskriver, så vil du udvide kollektion af Abeego wraps før du erstatter overbrugte wraps.

Madpapirsmærket der var først med denne type genanvendelige madpapir, er bæredygtigt på mange områder. Ikke bare er det genanvendeligt, men det er også af 100% naturligt materiale, det redder bierne ved at redde mad, produktet sørger for mindre affald lige virksomheden har en “zero waste” politik og så kræver det meget få ressourcer at producerer Abeego madpapir.

Alle materialer brugt til at fremstille dette fantastiske bivoks wrap er 100% naturlige fra jordens overflade og vil derfor forsvinde ind i naturen igen uden at efterlade et spor. Ingredienserne i papiret er bivoks, harpiks fra træer og jojoba olie (en olie fra en amerikansk busk) som er infuseret ind i en “klud” ad økologisk hemp og bomuld.

Brugen af bivoks i produktet er med til at øge efterspørgslen på bier, hvilket er godt for bierne som ses hurtigt forsvinde mange steder i verdenen. Bierne har en vigtig funktion i økosystemet hvor de forstøver planter, så de kan leve og vokse. Derfor gælder det om at gøre så meget som vi kan de næste par år, for at sikre gode levevilkår for bier.

Virksomheden har i sin dagligdag en politik om at skabe så lidt affald som muligt, ligesom det er vigtigt for dem at produktionen bruger så få ressourcer som muligt, samtidig med at opnå største mulig effektivitet. Dette kommer også til udtryk i deres indpakning og deres valg af maskineri til produktionen af madpapiret.

Abeego som var nogle af de første på verdensplan til at introducerer denne type madpapir tilbage i 2008 har efterhånden opbygget en fornuftig produktportefølje, som er nem for dig som forbruger at overskue og miljøvenlig da den ikke er særlig bred. Den består af 4 forskellige wrap størrelser fra 18×18 cm til 33×61 cm. Størrelserne hedder som følger:
Small = 18×18 cm
Medium = 25×25 cm
Large = 33×33 cm
Giant = 33×61 cm
Der er mulighed for at købe en pakke kun med en størrelse i eller købe pakke med alle størrelser i.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.