Bivoks lærred er en gammel gammel tradition, som er blevet vagt til live igen. Det er den fordi fokus på genanvendelighed og bæredygtighed generelt, er blevet så stort at det åbenbart betyder vi begynder at gå tilbage i tiden for at finde løsninger. I hvert fald er denne løsning med bivoks lærred som genanvendeligt madpapir optimal i forhold til at sænke (helst stoppe) brugen af engangsmadpapir og staniol.

Hvis du har børn der går i børnehave eller skole, så ved du også hvor meget indpakning der bliver brugt til deres mad, så det selvfølgelig holder sig så lækkert som muligt til de skal spise det i frokostpausen. Men hvis du samtidig har et ønske om at spare miljøet for forurening og leve mere bæredygtigt er du nok klar over at det ikke er en god idé at fortsætte sådan, derfor kan du overveje at investere i genanvendelig bivoks madindpakning.

Hvad er bivoks lærred?

Et godt spørgsmål, for inden man køber noget nyt er det altid rart at vide hvad det er lavet af.

Køb miljøvenlig bivoks madpapir

Der er flere muligheder når du skal til at købe det miljøvenlige madpapir, for der er faktisk dukket ret mange mærker op i den seneste årrække. Bivoks lærred bliver også lavet på forskellige måder til hver deres lille niche. Noget bivoks madpapir er fx helt vegansk og altså lavet uden animalske produkter, mens andre har meget fokus på designet af deres madpapir, som er i flotte farver og mønstre. Du er velkommen til at undersøge hvad de forskellige mærker har at byde på, men inden da vil jeg lige anbefale et enkelt, så du ikke behøver gøre dig så mange overvejelser.

(en anbefaling)

(mærker)